BS Byggservice AS

Bad

Kundetilfredshet i Fokus

Vår omfattende erfaring gjør oss i stand til å håndtere et bredt spekter av oppdrag, fra nybygg og tilbygg til rehabilitering og oppussing. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester etter dine spesifikke behov og ønsker. Vårt team er kontinuerlig oppdatert på de nyeste teknikkene og byggestandardene, slik at vi alltid leverer moderne og effektive løsninger.

Vi tar sikkerhet på alvor, både for våre ansatte og for deg som kunde. Alle våre prosjekter gjennomføres i henhold til strenge sikkerhetsrutiner for å minimere risikoen for ulykker og skader. I tillegg har vi et sterkt fokus på miljøvennlig bygging, og vi arbeider aktivt for å redusere vårt økologiske fotavtrykk gjennom bærekraftige praksiser og materialvalg.

Baderomsrehabilitering

Totalrenovering av Bad

Gi badet ditt en komplett makeover med vår totalrenoveringstjeneste. Vi tar hånd om alt fra riving av det gamle badet til installasjon av nytt rørleggerarbeid, fliser, baderomsmøbler og belysning. Med fokus på kvalitet og detaljer skaper vi et funksjonelt og stilfullt bad som du vil elske

Baderomsrehabilitering

Flislegging

Forvandle utseendet til badet ditt med profesjonell flislegging. Vi tilbyr et bredt utvalg av fliser i forskjellige materialer, farger og mønstre, og våre erfarne flisleggere sørger for en presis og holdbar installasjon. Enten du ønsker en klassisk eller moderne stil, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen.

Baderomsrehabilitering

Baderomsmøbler

Oppgrader badet ditt med stilige og funksjonelle baderomsmøbler. Vi tilbyr montering av alt fra vaskeservanter og speilskap til oppbevaringsløsninger og baderomsskap. Våre håndverkere sørger for at møblene blir riktig installert og tilpasset dine behov og rommets layout.

Baderomsrehabilitering

Dusj- og Badekarinstallasjon

Enten du foretrekker en luksuriøs dusj eller et avslappende badekar, har vi ekspertisen til å installere det perfekt. Vi tilbyr et bredt utvalg av dusjløsninger og badekar i forskjellige stiler og størrelser, og sørger for en trygg og nøyaktig installasjon som møter dine ønsker.

Baderomsrehabilitering

Rørleggerarbeid

Sørg for at rørleggerarbeidet på badet ditt er utført profesjonelt og pålitelig. Vi tilbyr fullstendig rørlegging og reparasjoner, inkludert oppgradering av vann- og avløpsrør. Våre sertifiserte rørleggere sikrer at alt arbeidet blir gjort i henhold til gjeldende standarder og forskrifter.

Baderomsrehabilitering

Belysning og Elektrisk Arbeid

Skap den rette atmosfæren på badet med riktig belysning og elektriske installasjoner. Vi tilbyr installasjon av belysningssystemer, stikkontakter og varmeløsninger som varmekabler og håndkletørkere. Våre elektrikere sørger for sikker og effektiv installasjon som forbedrer både funksjonaliteten og estetikken på badet ditt.

Utvalgte referanseprosjekter

BS Byggservice AS

Velkommen til vårt snekkerfirma! Vi er et lokalt firma som stolt betjener Lillehammer, Sjusjøen, Nordseter, Hafjell og områdene rundt. Med bred erfaring innen snekring og tømrertjenester, står vi klare til å ta på oss både små og store oppdrag.

Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester og kan også fungere som totalentreprenør for ditt byggeprosjekt. Dette innebærer at vi samarbeider tett med våre pålitelige, lokale underleverandører for å sikre høy kvalitet i alle ledd av prosessen. Vi setter stor pris på å kunne bidra til ditt neste prosjekt, og vi er alltid tilgjengelige for en hyggelig prat om dine byggeplaner. Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine bygge- og renoveringsdrømmer!

Ta kontakt

Vi hjelper deg med ditt bygge prosjekt i Lillehammer og omegn. Fyll ut skjemaet for å komme i kontakt med oss, så avtaler vi gjerne en befaring