BS Byggservice AS

Snekkertjenester

En trygg og erfaren samarbeidspartner

Hos BS Byggservice AS er vi stolte av å være en pålitelig og profesjonell samarbeidspartner for alle dine snekker- og tømrertjenester. Med mange års erfaring i bransjen og et dedikert team av dyktige håndverkere, sikrer vi at hvert prosjekt blir utført med høyeste kvalitet og presisjon.

Hos oss er kvalitet mer enn bare et ord – det er grunnlaget for alt vi gjør. Vi benytter kun materialer av høyeste kvalitet og samarbeider med anerkjente leverandører for å sikre at resultatet holder i mange år fremover. Vår nøye gjennomførte arbeidsprosess inkluderer grundig planlegging, detaljert utførelse og kontinuerlig kvalitetskontroll for å sikre at vi oppfyller dine forventninger til punkt og prikke.

Snekker- og tømrertjenester

Nybygg og Tilbygg

Ønsker du å bygge nytt eller utvide din eksisterende bolig? Vi har lang erfaring med både nybygg og tilbygg, og vi tar hånd om hele prosessen fra planlegging til ferdigstillelse. Våre dyktige håndverkere sørger for at prosjektet ditt blir utført med høyeste kvalitet og innen avtalt tid.

Snekker- og tømrertjenester

Rehabilitering / Oppussing

Forvandle ditt hjem med våre profesjonelle rehabiliterings- og oppussingstjenester. Vi gir nytt liv til gamle bygg og oppgraderer dem etter dine ønsker og behov. Enten det er en totalrenovering eller en mindre oppgradering, kan du stole på at vi leverer et resultat som både er funksjonelt og estetisk tiltalende.

Snekker- og tømrertjenester

Montering av Kjøkken og Bad

Kjøkkenet og badet er blant de viktigste rommene i hjemmet ditt. Vi tilbyr komplett montering av både kjøkken og bad, inkludert installasjon av skap, benkeplater, hvitevarer, og sanitærutstyr. Vårt fokus er på kvalitet og detaljer, slik at du får de praktiske og vakre løsningene du drømmer om.

Snekker- og tømrertjenester

Terrasser og Verandaer

Skap ditt drømmeuteområde med våre terrasse- og verandatjenester. Vi bygger terrasser og verandaer som passer perfekt til ditt hjem og dine behov. Med kvalitetsmaterialer og nøye utførelse sørger vi for et utendørsområde som du kan nyte i mange år fremover.

Snekker- og tømrertjenester

Tak- og Fasadearbeid

Et solid tak og en godt vedlikeholdt fasade er avgjørende for husets levetid og utseende. Vi tilbyr tak- og fasadearbeid inkludert reparasjoner, utskifting og vedlikehold. Våre erfarne håndverkere sikrer at ditt hjem er godt beskyttet mot vær og vind, samtidig som det ser flott ut.

Snekker- og tømrertjenester

Vindus- og Dørmontering

Oppgrader ditt hjem med nye vinduer og dører som gir bedre isolasjon og økt sikkerhet. Vi tilbyr profesjonell montering av vinduer og dører i ulike stiler og materialer. Med fokus på presisjon og kvalitet sørger vi for at installasjonen blir utført korrekt og effektivt.

Utvalgte referanseprosjekter

BS Byggservice AS

Velkommen til vårt snekkerfirma! Vi er et lokalt firma som stolt betjener Lillehammer, Sjusjøen, Nordseter, Hafjell og områdene rundt. Med bred erfaring innen snekring og tømrertjenester, står vi klare til å ta på oss både små og store oppdrag.

Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester og kan også fungere som totalentreprenør for ditt byggeprosjekt. Dette innebærer at vi samarbeider tett med våre pålitelige, lokale underleverandører for å sikre høy kvalitet i alle ledd av prosessen. Vi setter stor pris på å kunne bidra til ditt neste prosjekt, og vi er alltid tilgjengelige for en hyggelig prat om dine byggeplaner. Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere dine bygge- og renoveringsdrømmer!

Ta kontakt

Vi hjelper deg med ditt bygge prosjekt i Lillehammer og omegn. Fyll ut skjemaet for å komme i kontakt med oss, så avtaler vi gjerne en befaring